Ramai wanita di seluruh dunia menggunakan krim payudara UpSize, dan mereka semua sangat gembira. Hasil yang dapat dilihat akan menggembirakan semua orang: kulit menjadi tegang, payudara menjadi lebih berisi dan montok.

Payudara memainkan peranan penting dalam seksualiti wanita. Tetapi, menurut pelbagai undian, kira-kira enam puluh peratus daripada wanita, tidak berpuas hati dengan bahagian badan mereka itu. Bagi wanita, payudara mereka sama ada kelihatan terlalu kecil, atau tidak berbentuk, ataupun menggeleber. Namun, emua masalah ini boleh diselesaikan dengan krim payudara.

Faktor Hormon

Apakah yang menentukan bentuk payudara dan perubahan yang berlaku padanya dari masa ke semasa? Apakah keadaan yang boleh memberi kesan terhadap payudara? Hormon yang dipanggil estrogen merupakan asas kepada daya tarikan wanita. Ia bertanggungjawab untuk bentuk kemontokan wanita, sifat lembut mereka, sensitiviti emosi dan tingkah laku patuh mereka. Jika badan menghasilkan estrogen yang mencukupi, seseorang wanita itu akan mempunyai rambut yang cantik berkilat, kuku yang kuat, kulit licin dan tegang. Ini juga merupakan langkah pencegahan yang baik terhadap masalah aterosklerosis. Jika tidak ada estrogen yang mencukupi, kedutan akan muncul, payudara menjadi kendur dan perubahan lain juga turut berlaku.

Untuk membantu wanita menjadikan payudara mereka kelihatan lebih cantik, pencipta krim UpSize telah menghasilkan ramuan original. Hasilnya adalah suatu produk yang berkesan dan selamat, yang tidak mempunyai kesan sampingan ataupun kontraindikasi.

Faktor Risiko

Walaupun anda sudah memiliki payudara yang besar dan cantik yang dikurniakan secara alami, tidak ada jaminan bahawa ia akan kekal dalam keadaan tersebut untuk sepanjang hayat anda. Ketegangan emosi dan psikologi, kehamilan, penyusuan, stres, faktor genetik dan persekitaran yang tercemar memberi kesan kepada badan. Payudara berubah, dan perubahan ini tidak sentiasa untuk ke arah yang lebih baik.

  • Saiz kelenjar susu mungkin berbeza dalam satu kitaran haid.
  • Kehamilan merupakan cabaran yang serius untuk payudara. Bermula daripada hari-hari pertama kehamilan, payudara akan meningkat dari segi saiznya, dan ia menjadi lebih besar semasa tempoh penyusuan.
  • Namun, apabila seorang wanita itu berhenti menyusu, payudaranya mungkin akan kehilangan bentuknya yang cantik seperti sebelumnya, dan mereka tidak boleh mendapatkan semula bentuk dan volum yang mereka miliki sebelum hamil.
  • Keinginan untuk kurus kadang-kadang boleh merosakkan keindahan payudara wanita, kerana payudara terutamanya terdiri daripada tisu adipos. Apabila badan kehilangan empat kilogram berat badan, kelenjar susu akan kehilangan 15-20 gram tisu adipos.

Penyelesaian

Terdapat banyak pilihan bagaimana untuk menyelesaikan masalah tersebut dan mendapatkan semula kecantikan payudara, atau bagaimana untuk membesarkan payudara yang kecil. Kaedah yang paling radikal adalah menjalani pembedahan plastik dan pengstrukturan semula payudara menggunakan implan.

Selain itu, melakukan latihan kecergasan turut dicadangkan, termasuk rutin senaman khas. Ia juga disyorkan untuk memakan makanan tertentu, terutamanya kacang soya, yang mengandungi fitoestrogen – iaitu analog semula jadi hormon wanita.

Terdapat juga ubat-ubatan oral yang mengandungi estrogen. Tetapi ia mengakibatkan risiko yang mengganggu keseimbangan hormon semula jadi di dalam badan wanita. Kesannya boleh menjadi drastik, daripada masalah infertiliti hinggalah kepada penyakit onkologi.

Tetapi, selain daripada pembedahan, tiada cara yang berkesan untuk menyelesaikan masalah tersebut. Lebih tepat lagi, hasil yang positif boleh dicapai, tetapi ia jarang menjadi ketara atau berpanjangan. Berhubung dengan pembedahan, seperti mana-mana campur tangan pembedahan, ia mempunyai banyak kesan sampingan, manakala risiko komplikasinya adalah tinggi.

Apa yang terkandung di dalamnya?

Krim UpSize tidak mempunyai kesan sampingan. Ini adalah mungkin disebabkan oleh salah satu daripada bahannya, iaitu sejenis tumbuh-tumbuhan yang dikenali sebagai Pueraria Mirifica. Ia boleh didapati di Thailand. Ia sendirinya bukanlah suatu hormon, namun ia mengandungi bahan yang menyumbang kepada pengeluaran hormon wanita iaitu estrogen. Ia juga dikenali sebagai “Kwao Krua Kao” di Thailand. Penduduk yang tinggal di kawasan di mana tumbuhan ini tumbuh kelihatan lebih muda, dan jumlah kes kanser di kawasan tersebut adalah jauh lebih rendah.

Ini menjadi asas kepada kesan yang menakjubkan bagi krim tersebut: Kulit payudara menjadi semakin tegang, payudara menjadi lebih penuh, saiznya juga bertambah. Dan semua ini berlaku secara semula jadi, tanpa mengganggu proses fisiologi badan.

Krim ini juga mengandungi minyak pati ros, suatu bahan kosmetik yang terkenal, yang memiliki keupayaan untuk merangsang pembaharuan sel-sel, dan menyuburkannya. Hasilnya, kulit menjadi lebih lembut dan elastik.

Ramuan Yang Berkesan

Salah satu komponen utama Pueraria Mirifica yang bertanggungjawab untuk kesan yang menakjubkan dipanggil Deoxymiroestrol. Strukturnya hampir sama dengan hormon manusia, tetapi ia bukanlah sejenis hormon. Ia meningkatkan jumlah estrogen di dalam badan, yang meningkatkan tona serta keanjalan kulit.

Deoxymiroestrol digunakan dalam perubatan untuk merawat kanser payudara pada peringkat awal. Produk penjagaan kulit yang mengandungi Deoxymiroestrol juga digunakan untuk mencegah neoformasi kulit.

Hakikat bahawa UpSize mengandungi bahan ini ditunjukkan oleh sijil antarabangsa yang dikeluarkan di 14 buah negara. Ini bermakna bahawa krim tersebut telah dikaji dengan teliti dan diuji bagi memastikan keselamatannya. Penyelidikan yang telah dilakukan ke atas Pueraria Mirifica dan Deoxymiroestrol telah terbukti keberkesanannya dalam mencegah tumor payudara.

Untuk Siapa?

Krim ini boleh digunakan oleh pelbagai wanita yang mempunyai matlamat berbeza, daripada membesarkan payudara mereka hinggalah untuk meningkatkan keanjalannya. Pengeluar krim ini mengesyorkannya kepada mereka:

  • yang baru menghentikan penyusuan;
  • yang tidak berpuas hati dengan saiz payudara mereka: yang menganggap ia terlalu kecil;
  • yang mana payudara mereka telah kehilangan keanjalan seiring dengan usia.

Oleh kerana krim ini tidak mengandungi hormon, ia boleh digunakan dengan selamat oleh wanita muda atau golongan wanita yang tidak pernah melahirkan anak.

Sepertimana yang telah disahkan oleh golongan wanita tersebut, hasilnya akan kelihatan dengan ketara selepas satu hingga empat minggu penggunaan. Kesannya adalah bersifat individu dan ia terbina secara beransur-ansur. Hasil yang paling tahan lama dicapai selepas beberapa kursus rawatan menggunakan produk ini.

Bagaimana Menggunakannya?

Krim ini boleh terus disapu pada payudara. Ia perlu disapu dengan pergerakan urutan yang lembut dari bahagian bawah ke atas, selama sepuluh minit. Rutin ini dilakukan sebanyak dua kali sehari. Krim ini mempunyai aroma yang menyenangkan dan mudah diserap tanpa mengotorkan pakaian.