Titan Gel merupakan produk baharu dan unik yang dicipta oleh pakar untuk memanjangkan dan menambah isipadu zakar. Ianya boleh didapati dalam bentuk krim untuk disapu pada zakar. Formulanya diperbuat daripada ezim khas yang bertindak keatas kavernosum korpus, dimana ianya dapat meningkatkan perjalanan darah dan size zakar. Hasil yang dicapai adalah kekal. Krim ini tidak memudaratkan. Ianya telah diuji secara klinikal dan telah diperakui oleh doctor dan pakar.

Semua lelaki dan pasangan yang telah mencuba krim ini berpuas hati dengan keberkesanannya. Sekarang, anda boleh dapatkannya di Malaysia. Titan Gel telah mengumpulkan ulasan-ulasan yang sangat positif. Kesan positif dapat dicapai dengan penggunaan yang berterusan. Penggunaan dalam masa hampir sebulan memanjangkan zakar kira-kira 6 cm dan 25-30% peningkatan isipadu.

Ramuan Titan Gel

Krim ini hanya mengandungi herba semulajadi yang telah diuji secara rapi untuk tindak balas alahan dan kemungkinan kesan sampingan.

Ramuan krim ini dikagumi dengan jumlah dan kualiti bahan yang memberi pelbagai manfaat:

  • Peruvian maca digunakan turun-temurun untuk merawat masalah seksual dan mati pucuk; Ianya melancarkan peredaran darah dalam organ-organ sekitar kawasan pelvis, menghapuskan prosess ketidak kembangan, meningkatkan kualiti dan tempoh seks, menghalang ejakulasi pramatang dan meningkatkan nafsu.
  • Barrenwort meningkatkan kecergasan sperma jika kualiti sperma teruk; meningkatkan nafsu, keinginan seksual dan keghairahan.
  • Thistle menormalkan perembesan hormon testosteron lelaki dan meningkatkan keupayaan.
  • Lichen merupakan extrak dari tumbuhan yang meningkatkan peredaran darah dikawasan kemaluan dan zakar, justeru meningkatkan size dan isipadu zakar. Hasil yang dicapai adalah kekal.
  • Triethanolamine mencegah dari ejakulasi pramatang, membuatkan rasa ghairah yang lebih seronok dan bertahan jauh lebih lama.

Perenggan diatas menerangkan secara ringkas ramuan-ramuan yang menghasilkan Titan Gel. Selain itu, krim ini mengandungi bahan-bahan herba lain yang memberi manfaat untuk kesihatan lelaki, memanjangkan zakar dan menghapuskan pelbagai patologi.

Sekarang krim ini boleh didapati di Malaysia. Ini membolehkan anda untuk menjimatkan wang pada pembedahan yang merbahaya, sambil boleh menikmati keseronokan mutlak dengan pasangan anda. Harganya juga berpatutan dan jauh lebih murah berbanding ubat yang sama. Ianya tidak merbahaya dan tiada kesan sampingan. Apabila menggunakan Titan Gel, lelaki melaporkan mood yang semakin baik, kualiti kehidupan yang lebih baik dan peningkatan keyakinan diri.

Arahan penggunaan

Untuk mendapatakan kesan yang cepat dan untuk menikmati pembesaran zakar yang kekal, krim ini mestilah digunakan setiap hari selama sebulan. Ianya disyorkan untuk disapukan setengah jam sebelum mengadakan hubungan seks, teliti rutin anda. Letakkan sedikit krim, ratakan keseluruhan zakar dan urut sedikit, dari pangkal hingga ke kepala. Seeloknya gunakan ibu jari dan jari telunjuk sahaja untuk mengurut lebih kurang 3 minit dari pangkal ke kepala. Urutan sebegitu mempunyai kesan tambahan dan meningkatkan pengaliran darah ke zakar. Elakkan menggunakan tekanan pada batang untuk mengelakan osgasm.

Anda boleh sapu tanpa urutan, dimana anda hanya sapukan krim, ratakan keseluruhan zakar sehingga ianya diserap sepenuhnya. Isipadu zakar akan meningkat dengan segera dan memanjang dalam 3 cm.

Manfaat tambahan krim

Dicipta oleh ahli sains yang kompeten, krim ini tidak akan memberi kesan kepada pengeluaran hormon testosteron semulajadi lelaki dan tidak akan mengganggu keseimbangan semulajadi. Produk ini telah lulus ujian dermatologi. Reaksi alahan adalah jarang dan berlaku hanya jika individu itu tidak boleh bertoleransi dengan bahan tersebut. Ramuannya selamat dan boleh digunakan untuk 17 tahun dan keatas tanpa had umur maksimum.

Keberkesanan dan kewibawaan Titan Gel adalah fakta.