Hubungan seks yang berkualiti dan tahan lama membantu pasangan untuk memperbaiki hubungan mereka dan menjadikan hubungan di antara mereka lebih kuat. Kehidupan seks yang nikmat dan orgasme yang tahan lama membantu pasangan untuk menikmati kehidupan bersama-sama. Suatu ubat yang unik, Hammer of Thor menjadikan hal itu tidak mustahil pada setiap malam. Jika anda memesan dan mengambil kapsul ini dengan tetap, anda boleh melakukan hubungan seks hingga ke pagi. Selain itu, ia mampu menyelesaikan masalah ereksi anda dan menjadikan orgasme lebih kuat untuk pasangan tersebut.

Apakah Hammer of Thor?

Suatu kombinasi khas bahan-bahan yang terkandung di dalam Hammer of Thor mengawal metabolisme anda dan merangsang pengeluaran testosteron. Pengambilan kapsul ini mengakibatkan kenaikan kepekatan hormon seks di dalam aliran darah anda. Dari masa ke semasa, ia menjadi mendatar dan tahap optimum dikekalkan selama 4-5 jam. Ini menyebabkan libido dan ereksi lebih kuat lalu menjadikan hubungan seks tahan lama dan puncak syahwat lebih nikmat.

Hammer of Thor perlu dibeli oleh golongan lelaki yang mengalami pelbagai isu kesihatan seksual.

 • Penurunan dalam aktiviti seksual dan ereksi yang tidak stabil;
 • Ejakulasi pra-matang dan libido yang rendah;
 • Keletihan kronik dan ketidakupayaan untuk melakukan hubungan seks dengan kerap;
 • Ketidaksuburan dan sperma berkualiti rendah;
 • Jangkitan saluran kencing seperti uretritis, sistitis, pielonefritis dan lain-lain;
 • Tekanan yang kerap dan senaman berat.

Apakah yang menyebabkan isu potensi seksual?

Libido dan kemewahan kehidupan seks lelaki bergantung kepada kepekatan testosteron di dalam aliran darah. Ia mempengaruhi metabolisme dan kesejahteraan secara keseluruhan. Ketidakseimbangan hormon menyebabkan ereksi lemah dan ejakulasi pra-matang. Mengapa ia berlaku? Faktor-faktor berikut boleh disalahkan:

 • Perubahan yang berkaitan dengan umur yang memberi kesan kepada badan;
 • Kesan alam sekitar dan pemakanan yang tidak sihat;
 • Jangkitan seksual;
 • Kekurangan vitamin, terutamanya zink;
 • Beberapa jenis ubat-ubatan;
 • Tekanan dan tidur yang tidak mencukupi.

Pada masa ini terdapat banyak perangsang potensi yang terdapat di pasaran. Walau bagaimanapun, sebahagian daripadanya adalah tidak berkesan, ada yang mempunyai kesan jangka pendek dan yang lainnya agak tidak selamat kerana ia tidak disahkan.

Hammer of Thor adalah produk semula jadi dan boleh dipercayai. Ia telah menjalani rentetan ujian klinikal yang membuktikan kesannya yang selamat dan positif pada libido.

Apakah rahsia yang digunakan di dalam Hammer of Thor?

Hammer of Thor adalah suatu kompleks bahan-bahan semula jadi yang mudah dihadam oleh badan dan menjamin ereksi yang stabil. Ubat ini mengandungi ekstrak daripada kebanyakan tumbuh-tumbuhan berubat yang telah digunakan sebagai peningkat potensi seksual selama berabad-abad lalu.

 • Ekstrak Long Jack. Suatu tumbuhan yang juga dikenali sebagai ginseng Malaysia, berasal daripada Asia Tenggara. Komponen ini meningkatkan sintesis testosteron dan membantu meningkatkan potensi seksual. Dengan itu, ekstrak tersebut membantu untuk melegakan keletihan dan tekanan, meningkatkan sistem imun dan mencegah tumor;
 • Ekstrak Elephantopus Scaber. Tumbuhan yang mempunyai sifat menyekat dan kardiotonik serta dianggap sebagai afrodisiak yang kuat. Ia mengandungi komponen yang menyekat pertumbuhan dan perkembangan tumor. Akarnya digunakan sebagai diuretik, ejen antifibril dan sebagai tonik umum;
 • Pokok Asam Jawa. Kulit kayu pokok ini mengandungi tanin. Serbuk asam jawa mempunyai rasa yang manis dan mempunyai sifat menyekat dan anti-bakteria. Ia memperbaiki pencernaan, merawat “dysbacteriosis”, meningkatkan metabolisme dan melambatkan penuaan;
 • Esktrak Betula Alnoides. Ia memperbaiki peredaran darah, meningkatkan metabolisme dan mengembalikan sistem urogenital;
 • Suatu tumbuhan dengan bunga putih yang digunakan dalam rawatan mati pucuk dan untuk peremajaan secara keseluruhan. Bahan-bahan yang terkandung di dalam tumbuhan ini sangat mempengaruhi organ-organ dalaman dan merangsang pemulihan tisu. Ia juga melegakan ketegangan saraf dan otot dan mencetuskan sintesis hormon kegembiraan;
 • Pokok Naga (DRACAENA). Tumbuhan yang berasal dari Kepulauan Canary dan kawasan tropika dan sub-tropika di Asia dan Afrika. Genus purba ini mengandungi getah merah yang dipanggil ‘naga darah’. Bahan bergetah ini memberikan tindakan penyembuhan luka dan aktiviti anti-oksida intensif. Ia digunakan untuk merawat ulser perut dan menguatkan sistem imun, mengurangkan tekanan serta meningkatkan potensi seksual.

Formula ubat yang seimbang ini adalah unik terima kasih kepada sifatnya yang bukan sahaja meningkatkan ereksi tetapi juga merangsang pertumbuhan zakar.

Arahan penggunaan bagi penawar meningkatkan potensi seksual

Ubat ini perlu digunakan dengan tetap dan tanpa mengganggu rawatan selama lebih 1 bulan, dengan mengambil 2 bji kapsul dua kali sehari. Jika anda memerlukan ereksi yang stabil dan tahan lama selepas rangsangan zakar, anda hanya perlu mengambil 1 kapsul serta-merta sebelum mengadakan hubungan seks.

Hanya selepas dua atau tiga minggu menggunakan ubat ini, tempoh hubungan seks anda akan meningkat kepada beberapa jam tanpa membuatkan anda berasa letih. Setelah tamat kursus rawatan ini, anda akan mampu mengadakan hubungan seks pada bila-bila masa dan zakar anda akan menjadi tegang serta-merta selepas ia dirangsang.

Keberkesanan Hammer of Thor

Realitinya adalah bahawa Hammer of Thor telah mendapat populariti di kebanyakan negara di dunia, dari Malaysia ke Kanada, terima kasih kepada kandungan yang dipercayai dan seimbang itu. Internet membolehkan kita untuk belajar mengenai produk terbaharu dan membelinya tidak kira di mana kita berada.

Ubat ini mendapat maklum balas pelanggan yang positif. Walau bagaimanapun, ia lebih baik jika anda mempelajari tentang keberkesanannya daripada pengalaman anda sendiri. Bagi ujian klinikalnya, ia menunjukkan hasil yang positif pada 96% kaum lelaki. Hammer of Thor dibungkus dengan sesuai dan mempunyai dos yang betul. Ia boleh digunakan dengan alkohol dan ubat-ubatan lain tanpa rasa takut mengenai apa-apa kesan sampingan. Apabila anda membeli ubat ini, anda perlu memastikan bahawa ia mempunyai sijil dan arahan penggunaan. Ia dijamin bahawa ubat ini adalah tulen dan selamat.