Setiap wanita ingin mengekalkan keremajaan dan kecantikan kulit mereka. Seiring dengan usia, kulit akan kehilangan keanjalan, menjadi kendur dan diliputi kedutan, manakala keserian dan kesegaran yang sihat hilang. Dalam usaha untuk menghentikan proses penuaan, para saintis telah mencipta suatu krim inovatif yang berfungsi pada tahap selular, iaitu produk yang semula jadi tanpa sebarang kontraindikasi. Krim muka ini dipanggil Goji Cream.

Namun begitu, pakar kecantikan mengesyorkan agar tidak menunggu tanda-tanda penuaan muncul, dan untuk sentiasa menjaga kulit anda. Mereka menasihati untuk mula aktif menjaga kulit anda selepas berumur 25 tahun. Krim ini boleh digunakan oleh kedua-dua golongan wanita dan lelaki.

Keberkesanan Goji Cream:

 1. Semua komponen semula jadi;
 2. Menegang, menghidrat dan memberi nutrisi kepada kulit;
 3. Peluang yang sesuai untuk menghilangkan garis-garis ekspresi;
 4. Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif;
 5. Mengetonkan kulit dan meningkatkan keanjalan;
 6. Menghilangkan keradangan dan kerengsaan;
 7. Tiada pengelupasan;
 8. Kecantikan semula jadi dan keremajaan kulit anda.

Pakar kecantikan terkemuka daripada seluruh dunia percaya bahawa Goji Cream adalah salah satu produk yang paling berjaya dalam memerangi penuaan kulit, dan merupakan salah satu produk yang paling berpatutan juga, yang menjadikan ia amat diperlukan. Disebabkan oleh hakikat bahawa ia terdiri daripada bahan-bahan semula jadi sahaja, krim tersebut mempunyai beberapa faedah. Goji Cream telah diuji secara klinikal dan mempunyai sijil kualiti. Ia memenuhi semua piawaian antarabangsa.

Sifat Goji Cream:

 • Meningkatkan pengeluaran kolagen;
 • Perlindungan terhadap faktor-faktor luaran yang negatif;
 • Rangsangan asid hyaluronik dan sintesis elastin;
 • Penembusan mendalam ke dalam tisu subkutaneus, yang membolehkan untuk melicinkan kedutan.

Goji Cream adalah suatu produk yang unik. Penggunaannya yang tetap menjadikan kulit semakin remaja tanpa pembedahan dan Botoks. Ia bukan hanya menghapuskan kedutan, tetapi juga akan melindungi kulit daripada kemunculan kedutan yang baharu. Komponen aktif krim tersebut mencegah molekul kelembapan daripada meninggalkan kulit. Kualiti ini membolehkan kulit untuk kekal terhidrat sepanjang hari. Oleh kerana dilembapkan dengan baik dan diperkaya dengan bahan-bahan berfaedah, kulit tidak mempunyai sebarang peluang untuk mengalami penuaan dan kelayuan, yang telah terbukti secara klinikal.

Komposisi Goji Cream

 • Ekstrak Goji berry – memperkaya kulit dengan vitamin dan mineral yang banyak, melembapkannya secara intensif, menghapuskan kedutan dan menegangkan kulit, menjadikan ia kelihatan segar dan cantik.
 • Jojoba – mengandungi asid lemak, kompleks protein dan vitamin, yang perlu untuk kulit kelihatan cantik. Minyak jojoba adalah antioksidan yang sangat baik yang mempunyai kesan regenerasi, melegakan keradangan dan ruam, menjadikan kulit kelihatan muda dan cantik.
 • Minyak anggur meningkatkan keanjalan kulit, menyuburkan kulit, memperkayakannya dengan bahan-bahan berfaedah dan mengekalkan kulit agar sentiasa kelihatan cantik, lembut dan licin. Menggalakkan penghasilan kolagen serta elastin.

Di samping itu, krim ini juga mengandungi pelbagai vitamin, mineral, dan unsur surih; biotin dan asid amino, polisakarida yang tidak boleh ditukar ganti dan beberapa komponen aktif yang lain.

Goji Cream menegangkan kulit wajah, menghilangkan bengkak, menghapuskan lingkaran hitam bawah mata, serta membantu agar mendapatkan kulit yang licin. Ia mempunyai aroma lembut yang menyenangkan yang boleh bertahan sepanjang hari.

Bagaimana untuk menggunakan Goji Cream

Krim ini boleh digunakan pada semua peringkat umur pada setiap hari, sebaik-baiknya pada waktu pagi dan petang. Ia mudah diserap dan boleh digunakan sebelum bersolek. Sebelum menggunakan krim, bersihkan muka daripada sebarang solekan serta kotoran dan keringkan dengan tuala. Sapukan sedikit krim menggunakan pergerakan membulat yang lembut. Kesan penegangan dan pembaharuan pada kulit wajah boleh dilihat hampir serta-merta.

Goji Cream boleh digunakan untuk muka, bahagian décolleté dan leher. Elakkan krim daripada termasuk ke dalam mata anda dan pada bibir anda.

Tidak ada kontraindikasi, kecuali ketaktoleran individu kepada mana-mana komponennya.