Eye Massager cermin mata pengurut – apa itu, fungsi, bagaimana ia berfungsi, cara pemakaian, pendapat

testimoni eye massager

Saya berusia 36 tahun dan saya menyedari ada kedutan di sekitar mata saya untuk agak lama sekarang. Selepas mencecah 25 tahun, kerja saya mula memberi kesan pada diri saya dan penglihatan saya terjejas kerana terlalu tertekan. Akibatnya, saya terpaksa mula memakai cermin mata. Pada mulanya agak pelik dan saya belum biasa memakainya tetapi tidak lama kemudian semuanya kembali normal dan baik.

Tidak lama selepas itu, saya mula menyedari mata saya kerap merasa berat disebabkan keletihan, maka mengosok dan menekan mata adalah reaksi semula jadi untuk melegakan kerengsaan mata. Oleh kerana saya bertugas sebagai akauntan, saya tidak dapat mengelak daripada duduk di depan skrin komputer setiap hari, mengakibatkan saya kurang berehat dan membuat mata menjadi kering dan letih. Disebabkan kekurangan tidur, kantung mata terbentuk di bahagian bawah mata saya dan kulitnya menjadi gelap. Selain daripada itu, memakai cermin mata bukan sahaja menyebabkan garis-garis dari tepi cermin mata di bawah mata saya, ia juga menyakitkan batang hidung saya. Walaupun kadangkala saya bertukar memakai kanta lekap, saya masih kerap menggosok dan menekan mata saya, supaya ia tidak terlalu kering. Sehinggalah satu hari, saya melihat kedutan di bawah mata saya, yang kemungkinan besar adalah akibat menggosok mata dan juga kekurangan tidur. Ia mencetuskan idea pembedahan plastik dalam fikiran saya.

kesan eye massager

Pembedahan plastik – perlu atau tidak? Kesan sampingan Eye Massager

Saya telah lama bersedia untuk menjalani pembedahan tetapi berkali-kali menangguhkannya kerana bimbang. Ketakutan membuat saya teragak-agak tetapi saya juga tidak tahu apa lagi yang saya boleh dilakukan. Rakan-rakan saya juga tidak bersetuju dengan idea pembedahan dan memberitahu saya mungkin ada yang lebih baik daripadanya untuk menyelesaikan masalah kedutan di sekitar mata… Saya bosan mendengar semuanya kerana saya rasa ia hanya penipuan. Mereka kata kantung mata dan kedutan akan hilang dalam 3 minggu tetapi dalam kepala saya: “Biar betul!”

Menghaluskan kedutan di sekitar mata tanpa pembedahan. Kesan Eye Massager

Semasa waktu rehat, saya dan rakan-rakan keluar untuk minum kopi seperti biasa dan waktu itulah saya mendapat tahu bagaimana mereka menghilangkan kantung mata tanpa pembedahan. Ketika saya masih menyediakan diri saya untuk pembedahan, tekad serius saya menyebabkan saya tidak dapat melihat semua perubahan di wajah mereka. Mereka tidak lagi mempunyai kedutan atau garis-garis di sekitar mata dan kulit mereka juga bertambah cantik.

Dan bagaimana mereka melakukannya? Hanya sebulan lalu, mereka menemui ermin mata pengurut bergetar yang dipanggil Eye Massager Terdapat pelbagai ulasan yang baik tentang cermin mata ini di beberapa forum internet dan setelah meneliti semua komen tersebut rakan-rakan saya membuat keputusan untuk mencubanya. Mereka menerima bungkusan masing-masing dalam tempoh hanya beberapa hari melalui pos dan hasilnya mula kelihatan pada minggu ke-3. Salah seorang rakan saya mempunyai garis lipatan yang dalam, seorang lagi mempunyai kedutan pada kedua-dua hujung mata, dan seorang lagi mempunyai sedikit kedutan di bawah mata. Kesemua mereka berjaya menghilangkan masalah mereka selepas menggunakan cermin mata pengurut bergetar dalam tempoh singkat 3 minggu.

Saya memutuskan bahawa saya tidak akan rugi apa-apa lantas memesan produk tersebut untuk diri saya dan bungkusannya sampai dalam 8 hari melalui pos.

Cermin mata pengurut bergetar ini mengingatkan saya kepada pengurut muka yang membuatkan anda merasa selesa semasa menggunakannya. Pengurut yang praktikal, direka khusus untuk menangani kedutan muka dan perubahan kulit di sekitar mata yang disebabkan usia. Cermin mata ini mempunyai 22 elemen pengurut yang lembut, yang bertindak di bahagian yang bermasalah, menyerupai pergerakan jari serta mempunyai 10 mod getaran. Keseluruhan prosedur hanya mengambil masa 10 – 15 minit. Perkara terbaik ialah Eye Massager ini berfungsi dengan hanya dua bateri AA, jadi anda boleh membawanya bersama dengan mudah semasa perjalanan atau semasa bekerja.

Bagaimana hasilnya? Eye Massager di farmasi – penipu

Saya mula menggunakannya selepas membuka bungkusan dan arahan penggunaan yang disertakan sangat mudah untuk diikut. Hanya 10 – 15 minit sehari sudah mencukupi untuk memberi hasil yang mengagumkan. Saya menggunakannya secara berterusan selama 3 minggu dan selepas minggu ke-3, ramai yang mula bertanya jika saya telah melalui pembedahan kerana kedutan di sekitar mata saya hampir hilang sepenuhnya. Saya berada di awang-awangan!! Saya begitu kagum dengan hasilnya. Kedutan yang dalam pada kelopak mata saya telah halus dan garis-garis kecil hampir pudar sepenuhnya. Tiada lagi kantung mata yang bengkak dan mata yang penat. Reka bentuk cermin mata itu sendiri selesa untuk dipakai dan tidak menyekat atau menghalang saya daripada gaya hidup biasa saya. Segala-galanya adalah sama seolah-olah tanpa memakai cermin mata. Saya gembira. Saya sendiri tidak percaya bahawa semua kedutan itu telah hilang tanpa kesakitan dan pembedahan. Jika anda menggunakan cermin mata pengurut dengan kerap, anda pasti boleh mendapat kesan yang menakjubkan.

bagaimana nak dapatkan eye massager

Sesetengah pakar bedah meyakinkan kita untuk menjalani pembedahan tetapi mengapa mereka tidak menasihatkan kita tentang produk ini dari mula. Nampak seolah-olah mereka takut kehilangan pelanggan atau pesakit.

Saya memesan cermin mata pengurut bergetar saya di sini dari pengeluar rasmi Eye Massager di Singapura. Ia tidak mahal dan hanya sama seperti membeli 3 pasang kanta lekap atau 4 tiket wayang. Terpulanglah kepada anda untuk memutuskan sama ada item ini mahal atau tidak, khususnya jika anda mengambil kira kecekapannya.

Saya harap anda merasa kisah saya membantu serba sedikit. Cermin mata pengurut bergetar ini akan memperbaiki kulit di sekitar mata anda dan mengurangkan kulit yang gelap di bahagian bawah mata. Jika ada sesiapa yang mempunyai pengalaman yang serupa, jangan teragak-agak untuk mengongsi pendapat anda dengan dunia. Saya tidak sabar untuk membaca kisah anda!

Dimana nak beli Eye Massager di Singapore, harga

bagaimana nak dapatkan eye massager

Pengedar Eye Massager di Singapore

Testimoni Eye Massager

Shalina Hamid

Anak saya telah menggunakannya untuk sekian lama dan dia sangat menyukainya! Sekarang dia memang anak saya dan bukan lagi beruang panda.

Sariah Azhar

Terima kasih atas nasihat anda. Saya baru menerima pesanan saya melalui pos semalam. Nampak bagus!

Fahmi Hadi

Kakak saya yang menetap di Amerika kata bahawa cermin mata ini sangat popular di sana dan sekarang semua orang sangat teruja.

Fifi Anisa

Kisah anda sangat menarik. Saya akan membuat pesanan sekarang.

Saleha Azlan

Saya telah menggunakan cermin mata pengurut bergetar ini selama 2 minggu. Saya memang merasa kedutan tebal pada kelopak mata saya telah menjadi halus. Memang hebat!

Laila Rahman

Sudah membuat pesanan. Bila agaknya bungkusan saya akan sampai?

Azreen ARshad

indah-indah!

Shazlin Tahir

Saya telah mencubanya selama seminggu dan kedutan besar di bawah mata saya telah bertambah baik. Terima kasih!!!!

Mazlin Ibrahim

Sudah lama ada di Amerika! Siapa-siapa yang ada kedutan di bawah mata, belilah untuk kegunaan sendiri dan masalah anda akan hilang seperti ajaib. Jangan berlengah lagi, beli sekarang!

Sazlina Samad

Hai semua! Saya telah menggunakan alat ini selama seminggu dan hasilnya sudah boleh dilihat. Banyak kedutan yang telah hilang.

Zana Khalid

Saya boleh melihat hasil dalam hanya seminggu! Banyak kedutan yang hilang dari muka saya tanpa sebarang kesan.

Beatrice the Princess

Kamulah bidadari saya, Kate! Kedutan di mata saya hampir hilang. Baru-baru ini, saya agak malas dan tertinggal beberapa langkah, jadi sekarang saya perlukan masa lebih untuk menyegarkan semula muka saya. Saya mengingatkan diri saya setiap hari untuk fokus agar berjaya 😉

Fazira Razlan

Saya membelinya dari AS dahulu dan urutannya bagus dan menenangkan. Ia memang banyak membantu tetapi pasti lebih baik jika saya menggunakannya setiap hari!

Raisya Kamil

Suami saya juga menggunakannya! Dia kata, ia banyak membantu. Kini, wajahnya sangat pejal.

Zul

Memang tawaran yang sangat baik. Saya memesannya dari laman web yang sama dan mendapat bungkusan saya dalam 6 hari.

Siti Jusoh

Semua orang gembira kerana ia berkesan 100% untuk saya!! Luar biasa!!

Latifah Rahman

Saya harap anda semua bernasib baik seperti saya. Kedutan di sekitar mata saya sudah hilang sepenuhnya. Saya perlu berterima kasih kepada orang yang mencipta alat ini. Kamu hebat!

Marzuki

Saya juga tahu tentang Eye Massager ini. Makcik saya menggunakannya dan kedutannya menjadi halus dalam tempoh yang singkat. Item yang baik untuk dimiliki.

Fendi

Cermin mata pengurut bergetar ini memang hebat. Hasil pantas dan cekap. Saya bagi gred A+ 😉

Brahim

100% berkesan!! Luar biasa!! Mata saya kini bersinar.

Izzat

Saya memakai cermin mata sejak dulu lagi dan garis-garis di sekitar mata memang biasa. Saya tidak percaya ia boleh hilang tetapi bila saya membaca ulasan anda, saya membeli satu untuk diri saya. Masa untuk membuang semua krim pelembap!!! Terima kasih.

Liyana

Cermin mata pengurut bergetar ini bukannya baru. Semua orang tahu tentangnya. Saya tahu mengenainya sejak tahun lepas dan mengesyorkannya kepada rakan-rakan saya. Semuanya berkesan.

Saleha

Terima kasih atas maklumat yang berguna. Saya akan membuat pesanan sekarang.

Haris

Hebat! Banyak komen positif di sini, membuatkan saya mahu mencubanya juga.

Zaid

Cermin mata pengurut ini bukan sahaja popular di Amerika, ia juga terkenal di Jerman dan sekarang meluaskan pengaruhnya ke Singapura.