Detoxic ialah produk baharu yang menghapuskan semua jenis parasit dan cacing dengan berkesan. Ia selamat, sangat berkesan dan tidak mempunyai kesan sampingan. Ia lulus ujian klinikal dan telah menerima sijil kualiti antarabangsa. Ia diadun menggunakan bahan semula jadi berasaskan tumbuhan.

Pesakit yang telah melengkapkan tempoh rawatan melaporkan perubahan yang positif. Ramai individu telah berjaya membersihkan tubuh mereka. Fakta ini disahkan dengan ujian makmal selepas rawatan. Harganya mampu milik bagi mereka yang ingin membersihkan tubuh, atau mengambilnya sebagai langkah pencegahan.

Kandungan Detoxic

 1. Tindakan antimikrob dan antihelmin
 2. Membersihkan tubuh daripada toksin dan telur helmith
 3. Penormalan pencernaan dan pembuangan najis
 4. Menguatkan sistem keimunan
 5. Penormalan kesihatan secara keseluruhan

Menurut hasil kajian dijalankan oleh saintis di serata dunia, ribuan individu mati akibat daripada jangkitan parasit pelbagai jenis. Ia tidak selalunya mudah untuk mengesan jangkitan dan tidak selalu dapat mengesan jenis parasit semasa pengujian. Walau bagaimanapun, ramai individu mempunyai pelbagai jenis penyakit, di mana rawatannya tidak mendatangkan hasil. Ia berpunca daripada cacing atau parasit yang ada di dalam mana-mana bagian organ, tulang, otot, atau otak.

Ketua Jabatan Parasitologi, Dr. Petrov telah menerbitkan lebih daripada 60 laporan saintifik berkenaan Perubatan Parasitologi dan Molekul. Selama 25 tahun dia telah membuat kajian ke atas jangkitan parasit. Menurut beliau,  hasil daripada keadaan persekitaran yang semakin teruk, bilangan kes jangkitan parasit semakin meningkat. Beliau menjelaskan secara terperinci yang di mana, dalam semua kes, jangkitan diikuti dengan komplikasi yang serius. Menurut Dr. Petrov, sekitar 92% kematian berpunca daripada jangkitan parasit.

Simptom utama jangkitan:

 • Gangguan trek gastrousus, cirit-birit atau sembelit, penyakit jantung, sakit sendi dan otot, gangguan kardiovaskular, pusuan tekanan, gangguan saraf, nafas berbau, penglihatan kabur;
 • Insomnia yang kerap atau sentiasa mengantuk;
 • Berasa lemah, stamina dan tenaga berkurangan;
 • Rasa mual yang kerap, muntah-muntah;
 • Perubahan kulit, wajah pucat, kedutan di bawah mata;
 • Sentiasa merasa lapar atau tidak mahu makan;
 • Selesema atau alergi yang kerap: hidung berair, tekak bengkak dan batuk kerik, kerap bersin;
 • Perubahan tingkah laku, tabiat, kerap marah.

Cacing dan parasit bukan sahaja memberi kesan terhadap kefungsian seluruh badan, mengganggu sistem imun dan keadaan kesihatan merosot, tetapi ia juga menyebabkan gangguan mental. Kesannya terhadap manusia tidak selalu dapat dilihat daripada luaran, di mana kesan dalamannya sentiasa membawa kematian, kerana perkembangan kanser dan tumor biasanya berpunca daripada parasit.

Atas sebab ini, saintis terkemuka dalam bidang parasitologi mencipta ubat unik untuk menghapuskan semua parasit – Detoxic. Pakar mengkaji beberapa dozen ubat-ubatan terhadap parasit dengan teliti, tetapi ubat ini ialah yang paling berkesan dan berkualiti tinggi.

Kandungan Detoxic

Penyediaannya termasuk herba semula jadi; yarrow, centaury, cengkih, serta sintesis kesemua 20 bahan-bahan berkesan. Herba yang digunakan dalam formula ini telah dikumpulkan dalam kawasan persekitaran yang bersih.

Komponen-komponen ini menghapuskan semua parasit dalam tubuh badan tanpa mengira di mana ia berada. Pada masa yang sama badan dibersihkan daripada semua toksin dan telur, semua simptom penyakit yang berpunca daripada jangkitan parasit dikeluarkan. Pengilang Detoxic menjamin penyahtoksikan lengkap sisa-sisa berbahaya yang dihasilkan oleh cacing usus, giardia dan lain-lain dengan sepenuhnya.

Manfaat tambahan Detoxic

Produk ini bebas daripada bahan kimia berbahaya, GMO, atau bahan-bahan berbahaya lain yang boleh menjejaskan kesihatan. Tiada kesan sampingan dikenal pasti. Tidak memerlukan nasihat perubatan.

Detoxic merupakan produk yang selamat dan disahkan, memberikan 100% keputusan dalam menghapuskan jangkitan parasit.

Pengambilan

Untuk menghapuskan cacing usus dan parasit, produk ini mengesyorkan pengambilan bagi kanak-kanak dan dewasa sebanyak 2 kali sehari. Jika ia digunakan sebagai pencegahan, pengambilan sehari sekali sudah mencukupi.

Ia mempunyai rasa yang enak dan disukai kanak-kanak. Mereka akan memakannya dengan senang hati dan menghapuskan banyak penyakit, yang sangat penting sepanjang tumbesaran mereka.

Detoxic menerima maklum balas terbaik daripada pesakit yang mengambilnya dan pakar parasitologi yang mengesyorkannya.